Tuintekening

U heeft genoeg ideeën over uw ideale tuin, maar bent op zoek naar hulp bij het uitwerken van uw ideeën tot een realistische tuintekening? Dan bieden wij u verschillende mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor drie verschillende tuintekeningen of een beplantingsplan. Kies voor de eenvoudige schets, een gedetailleerde tuintekening in kleur of een uitgebreide 3D tuintekening. Met behulp van onze tuintekeningen kunt u direct aan de slag in uw tuin. Geen groene handen? Dan kunt u de aanleg van de tuin naar aanleiding van de tuintekeningen natuurlijk ook aan ons overlaten.

2D Tuintekeningen

De eerste tuintekening die wij voor u kunnen maken is de eenvoudige schets. Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, kunt u naar aanleiding van de eenvoudige schets direct aan de slag in uw tuin. Met lijnen en tekst geven wij een duidelijke schets van uw toekomstige droomtuin. Wilt u de tuintekening toch iets overzichtelijker maken? Dan raden wij aan om voor de tweede optie te kiezen: de gedetailleerde tuintekening in kleur. Deze versie van de tuintekening geeft een duidelijker beeld van uw tuin waardoor u een goede indruk krijgt van het uiteindelijke resultaat.

3D tuintekeningen

Voor een optimale indruk kunt u ook kiezen voor een 3D tuinpresentatie. De 3D presentatie geeft de tuin weer vanuit alle hoeken. Hierdoor ziet u daadwerkelijk de hoogte- en diepteverschillen in uw tuin. U kunt als het ware door uw tuin lopen dankzij de 3D tuintekening. Uiteraard zijn de 3D tekeningen in kleur, zodat u een realistisch beeld krijgt van uw toekomstige tuin. Naar aanleiding van enkele door u beantwoorde vragen maken wij een eerste 3D tuintekening. Bent u toch niet helemaal tevreden? Dan kunt u nog twee keer aanpassingen door ons uit laten voeren. Bij de 3D tuintekeningen ontvangt u bovendien een plattegrond in kleur.

Tuintekeningen op maat

Kortom: wij kunnen iedere gewenste tuintekening voor u produceren. Van eenvoudige schetsen tot luxe 3D tuintekeningen. Heeft u hulp nodig bij de beplanting in uw tuin? Dan kunt u tot slot ook nog kiezen voor ons beplantingsplan. Bij deze tuintekening wordt de beplanting tot in de details uitgewerkt. Het enige dat u hoeft te doen is de beplanting vervolgens aanschaffen. Wilt u niet alleen de tuintekeningen door ons laten maken, maar bent u ook op zoek naar hulp bij het realiseren van uw droomtuin? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het creëren van uw ideale tuin.