Tuinschets

Bij Tuin-Ontwerp-Advies.nl helpen we u graag bij het creëren van uw droomtuin. Vaak hebben mensen een algemeen beeld in hun hoofd van hoe de tuin er uiteindelijk uit moet komen te zijn. Toch is het lastig om ideeën daadwerkelijk uit te werken tot realistische tuinschetsen. Hierbij bieden wij hulp. Geef uw ideeën aan ons door en wij werken uw wensen uit tot een eenvoudige tuinschets, een gedetailleerde tuinschets in kleur, een uitgebreid 3D tuinontwerp of een beplantingsplan. U bepaalt uiteraard naar welke tuinschets uw voorkeur uitgaat.

Noodzaak tuinschetsen

Een tuinschets helpt bij het (her)inrichten van uw tuin. Sommige mensen kiezen ervoor om simpelweg van start te gaan wanneer zij de tuin onder handen willen nemen. Is het echter niet veel verstandiger om te werken aan de hand van een realistisch plan? Een tuinschets op schaal geeft u inzicht in de tuin; er wordt rekening gehouden met de exacte afmetingen en de daadwerkelijke mogelijkheden. Indien u ons vraagt een tuinschets voor u te produceren, houden we rekening met al uw wensen. Wilt u graag een vijver in uw nieuwe tuin? Dan wordt er in de tuinschets een vijver verwerkt. Gaat uw voorkeur uit naar mooie beplanting? Ook dan houden wij daar rekening mee. U bepaalt hoe uw tuin eruit komt te zien en wij zetten uw plannen overzichtelijk op papier.

Verschillende tuinschetsen

Heeft u alleen hulp nodig bij het overzichtelijk maken van uw plannen? Dan kunt u kiezen voor onze eenvoudige tuinschetsen. Dit zijn tuinschetsen waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van lijnen en tekst. De eenvoudige tuinschets is een prima hulpmiddel bij het inrichten van uw tuin. Wij zetten uw wensen in lijnen en tekst op papier, zodat u gelijk aan de slag kunt. Het is echter ook mogelijk om voor een meer gedetailleerde tuinschets te kiezen. Deze versie is in kleur, waardoor de schets een stuk overzichtelijker en realistischer wordt. Wilt u een nog realistischere weergave van uw tuin? Kies dan voor de uitgebreide 3D tuinschets. Met het 3D tuinontwerp maakt u digitaal een wandeling door uw toekomstige tuin. Voor advies over de beplanting kunt u tot slot voor het beplantingsplan kiezen.

Hulp bij de uitvoering

Met behulp van de tuinschetsen kunt u direct aan de slag in uw tuin. Geeft u de verbouwing van uw tuin liever uit handen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Tuin-Ontwerp-Advies.nl werkt samen met bedrijven door het hele land die de hovenierswerkzaamheden graag voor u uitvoeren. Aan de hand van de tuinschetsen zorgen deze bedrijven ervoor dat u snel plaats kunt nemen in uw nieuwe voor- of achtertuin. uiteraard staan wij garant voor een feilloze uitvoering. Heeft u interesse in het laten maken van een of meerdere tuinschetsen? Plaats dan nu uw bestelling in onze tuinontwerp webshop of neem vrijblijvend contact met ons op.