Tuinontwerp

Het inrichten van een tuin wordt vaak onderschat. Het (laten) maken van een realistisch tuinontwerp helpt u bij de inrichting van uw voor- of achtertuin. Welke bestrating kiest u, welke planten zijn geschikt voor in uw tuin en hoe zorgt u ervoor dat het onderhoud beperkt blijft? Bij het maken van tuinontwerpen is het belangrijk dat u met bovenstaande vraagstukken rekening houdt. Heeft u hulp nodig met het maken van een tuinontwerp voor uw tuin, balkon of dakterras? Dan helpen wij u graag.

Vier tuinontwerpen

Hoogstwaarschijnlijk heeft u al nagedacht over uw droomtuin. Wat mag absoluut niet ontbreken in uw ideale tuin? Wilt u graag een vijver? Moet de tuin vol komen te staan met mooie beplanting, maar wilt u het onderhoud minimaal houden? Of houdt u er juist van om dagen door te brengen in de tuin en steekt u de handen graag uit de mouwen? Geef uw wensen aan ons door en wij zorgen ervoor dat uw ideeën uitgewerkt worden tot een tuinontwerp op maat. U bepaalt zelf hoe gedetailleerd onze tuinontwerpen worden. U kunt kiezen voor de eenvoudige schets, het gedetailleerde tuinontwerp in kleur of het 3D tuinontwerp. Tot slot helpen wij u ook bij de beplanting. Daarom bieden wij ook het beplantingsplan aan.

Werkwijze Tuin-Ontwerp-Advies.nl

Hoe gaan wij te werk? U geeft aan wat u van ons verwacht. Bent u op zoek naar een algemeen advies? Geef dan uw wensen aan ons door en wij leveren een eenvoudige schets. Met behulp van lijnen en tekst maken we voor u een tuinontwerp op maat. Gaat u liever voor een iets meer gedetailleerde versie? Dan bieden wij ook tuinontwerpen in kleur aan. Deze vorm van de tuintekening maakt het voor u iets overzichtelijker, zodat u een nog duidelijker beeld krijgt van uw ideale tuin. Tot slot kunt u ook kiezen voor onze 3D tuinontwerpen: een realistische 3D weergave van uw tuin, waardoor u een exact beeld krijgt van hoogte en diepte. U kunt als het ware digitaal door uw nog te realiseren tuin wandelen. Ideaal toch?

Online voordelen

Wij helpen u graag bij het creëren van uw droomtuin door voor u de gewenste tuinontwerpen te creëren. Hierbij maken wij gebruik van de online voordelen van vandaag de dag: wij werken alleen via het internet en via de telefoon. Indien u gebruik wilt maken van onze diensten, sturen wij u een vragenlijst met vragen over uw tuin. Aan de hand van uw antwoorden, foto's van uw tuin en de exacte afmetingen gaan wij aan de slag. Doordat wij online werken, bent u verzekerd van snelle service tegen een scherpe prijs. Heeft u interesse in het laten maken van een of meerdere tuinontwerpen? Plaats dan nu uw bestelling in onze tuinontwerp webshop of neem vrijblijvend contact met ons op.