Tuinontwerp laten maken

Voordat u kunt starten met een complete metamorfose van uw tuin is het aan te raden een tuinontwerp te (laten) maken. Heeft u zelf al een poging gewaagd een ontwerp op schaal te tekenen, maar bent u niet helemaal tevreden? Bent u daarom op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij het maken van een realistisch tuinontwerp? Bij Tuin-Ontwerp-Advies.nl kunt u kiezen uit drie verschillende tuinontwerpen en een beplantingsplan. Bij ons kunt u het ontwerp volledig naar wens laten maken. Binnen tien werkdagen ontvangt u een eerste versie, zodat u direct aan de slag kunt. Snel, betrouwbaar en secuur: dat is wat u van ons kunt verwachten wanneer u het inrichten van uw tuin aan ons overlaat.

Persoonlijk tuinontwerp

Bij het maken van een tuinontwerp dient u rekening te houden met enkele belangrijke zaken. Hoe gaat u om met hoogteverschillen in de tuin? Welke indeling is voor u het meest voordelig en onderhoudsvriendelijk? Welke planten kunnen goed met elkaar gecombineerd worden? En welke producten heeft u nodig om uw tuinplannen te realiseren? Indien u ervoor kiest het tuinontwerp door ons te laten maken, houden wij uiteraard met bovenstaande zaken rekening. U hoeft alleen uw wensen aan ons door te geven en wij gaan direct voor u aan de slag met uw tuinontwerp. We werken het ontwerp uit tot een eenvoudige schets, een gedetailleerd ontwerp in kleur of een uitgebreide 3D presentatie. U bepaalt voor welke versie u kiest.

Snelle service

Kiest u ervoor om bij ons het tuinontwerp te laten maken? Dan garanderen wij dat u binnen tien werkdagen een eerste versie in handen heeft. Heeft u toch nog op- of aanmerkingen met betrekking tot het tuinontwerp dat u bij ons heeft laten maken? Dan mag u nog tweemaal eventuele veranderingen of verbeteringen aan ons doorgeven die wij op onze beurt weer binnen vijf werkdagen zullen verwerken. Kortom: binnen 15 werkdagen kunt u bij ons een tuinschets laten maken die volledig voldoet aan uw wensen. Vervolgens kunt u aan de hand van het tuinontwerp de handen uit de mouwen steken om uw droomtuin te realiseren.

Tuin laten aanleggen

Bent u ook op zoek naar een bedrijf dat de tuin voor u kan aanleggen? Geeft u het werk liever uit handen aan professionals? Ook dan helpen wij u graag. Wij werken samen met verschillende bedrijven uit het hele land die de hovenierswerkzaamheden graag van u overnemen. U hoeft alleen het tuinontwerp dat u heeft laten maken goed te keuren, zodat de hoveniers kunnen starten met het realiseren van uw droomtuin. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.