Tuinarchitect

Een tuinarchitect heeft verstand van zaken. Dit betekent dat een tuinarchitect naar aanleiding van uw persoonlijke wensen de tuin kan realiseren die u voor ogen heeft. Uw ideeën en wensen worden uitgewerkt in daadwerkelijke plannen op papier. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met de juiste look, maar ook met praktische zaken zoals mogelijke begroeiing en materiaalkeuze. Bij Tuin-Ontwerp-Advies.nl kunt u al uw wensen doorgeven, zodat wij voor u de tuin van uw dromen kunnen creëren. Wat wilt u nog meer?

Ultiem buitengevoel

Bent u op zoek naar het ultieme buitengevoel in de eigen voor- of achtertuin? Laat dan uw tuin inrichten door een tuinarchitect. Geef aan waar uw voorkeur naar uit gaat en de tuinarchitect gaat aan de slag door een tuinontwerp op maat te realiseren. De basis van een mooie, nieuwe tuin wordt gevormd door een duidelijk en overzichtelijk tuinontwerp. Het creëren van een tuinontwerp kunt u uiteraard aan ons overlaten. In goed overleg tekenen wij uw droomtuin uit op papier. Hierbij kunt u kiezen uit de eenvoudige schets, een gedetailleerd tuinontwerp in kleur of een driedimensionaal tuinontwerp. De keuze is aan u.

Eenvoudige schets

Bij Tuin-Ontwerp-Advies.nl geeft de tuinarchitect u de keuze. U kunt kiezen uit vier verschillende tuintekeningen. De eerste tuintekening die de tuinarchitect voor u kan realiseren is de eenvoudige schets. Hoewel de naam doet vermoeden dat dit slechts een simpele weergave van uw tuin is, kunt u met deze tuintekening direct aan de slag om uw droomtuin te realiseren. Naar aanleiding van uw wensen richten wij de tuin in, geven we aan wat waar komt te staan in de tuin en welke materialen u nodig heeft om deze droomtuin te realiseren. De eenvoudige schets is de ideale tuintekening wanneer u het liefst zelf aan de slag gaat in uw tuin, maar hulp nodig heeft van een tuinarchitect bij de inrichting.

Gedetailleerde tuintekening

Bij de eenvoudige schets wordt alleen gebruik gemaakt van lijnen en tekst. U kunt echter ook kiezen voor het gedetailleerde ontwerp. In deze tuintekening maakt de tuinarchitect gebruik van kleur, waardoor de tuintekening een stuk overzichtelijker wordt. U krijgt meer inzicht in het ontwerp waardoor het voor u makkelijker is de tuintekening te interpreteren. Gedetailleerde tuintekeningen zijn net wat meer uitgewerkt dan de eenvoudige schets. Bent u op zoek naar een zeer gedetailleerde tuintekening? Kies dan voor de 3D presentatie. Tot slot kunt u ook kiezen voor een gedetailleerd beplantingsplan. Heeft u interesse in het laten maken van een tuinadvies? Plaats dan nu uw bestelling in onze tuinontwerp webshop of neem vrijblijvend contact met ons op.