Tuinadvies

Is uw tuin toe aan een metamorfose en heeft u advies nodig van een deskundige voor de herinrichting van uw tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voordat u de tuin onder handen neemt is het verstandig een tuin advies in te winnen van een professional. Bij Tuin-Ontwerp-Advies.nl werken enkel mensen met verstand van zaken die u graag adviseren over de (her)inrichting van uw tuin. Dit doen we aan de hand van een tuinontwerp op maat. Uiteraard wordt dit ontwerp gebaseerd op al uw plannen, ideeën en wensen.

Persoonlijke wensen

Aan de hand van uw persoonlijke wensen werken wij het tuin advies uit in de vorm van een tuinontwerp. Een tuinontwerp is een schets van uw toekomstige tuin, waarin al uw wensen worden opgenomen. Door middel van dit ontwerp adviseren we u bijvoorbeeld over de mogelijke bestrating en inrichting van uw tuin. Ook geven we aan welke producten u nodig heeft voor het realiseren van uw ideale tuin. Hoe groot uw tuin ook is; wij geven u graag een tuin advies op maat. We vragen u een vragenlijst in te vullen en foto’s te maken van de huidige situatie. Tot slot vragen we u de afmetingen van uw tuin aan ons door te geven, zodat we direct aan de slag kunnen met een persoonlijk tuin advies. Binnen tien dagen ontvangt u van ons een eerste versie.

Online tuinadvies

Tegenwoordig gaat alles digitaal. Ook bij Tuin-Ontwerp-Advies.nl maken we gebruik van de digitale voordelen van vandaag de dag. Dit betekent dat we in principe alleen via internet of via de telefoon communiceren. U geeft aan ons door hoe u uw ideale tuin voor ogen heeft en vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Wilt u toch graag persoonlijk contact met de specialist, zodat hij of zij de tuin ook daadwerkelijk ziet voordat er een tuin advies wordt uitgewerkt? Is de tuin extreem groot, vindt u het lastig om uw wensen op papier te zetten of geeft u toch de voorkeur aan persoonlijk contact met een van onze professionals? Neem dan contact met ons op zodat we gezamenlijk kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Voordelen online service

Het voordeel van onze online service is niet alleen dat we u snel van dienst kunnen zijn, ook de prijs blijft hierdoor aantrekkelijk. Voor een klein bedrag kunt u door ons een tuinadvies uit laten werken in de vorm van een eenvoudige tuinschets, een gedetailleerde schets in kleur of een realistische weergave in 3D. U bepaalt zelf naar welk tuinadvies uw voorkeur uitgaat. Voor alle varianten van de tuinschetsen geldt dat we ernaar streven u binnen tien dagen een eerste versie aan te bieden. Heeft u nog vragen of opmerkingen over het tuinadvies? Dan verwerken wij deze punten binnen vijf dagen. Kortom: binnen 15 dagen heeft u een duidelijk en overzichtelijk tuinadvies op papier. Heeft u interesse in het laten maken van een tuinadvies? Plaats dan nu uw bestelling in onze tuinontwerp webshop of neem vrijblijvend contact met ons op.