Hovenier

Een hovenier beschikt over de juiste kennis om een tuin tot in de puntjes in te richten. Hij of zij weet alles over de nieuwste trends op het gebied van beplanting, tuinmaterialen en inrichting. Daarom is het verstandig om een hovenier in te schakelen wanneer u besluit dat uw voor- of achtertuin toe is aan een nieuwe look. Bij Tuin-Ontwerp-Advies.nl werken alleen maar mensen met verstand van zaken. Dit betekent dat zij u niet alleen helpen met het creëren van een gedetailleerd tuinontwerp, zij geven u ook belangrijke tips over de meest efficiënte en unieke inrichting van uw tuin.

Verzekerd van kwaliteit

Bij Tuin-Ontwerp-Advies.nl bent u niet alleen verzekerd van een snelle service, wij garanderen u ook kwaliteit. Bij ons zijn alleen echte professionals werkzaam. U kunt bij ons terecht voor het uitwerken van een tuinontwerp waarin de inrichting van uw tuin geschetst wordt. Uiteraard bepaalt u zelf hoe gedetailleerd de tuinschets wordt. U kunt zelfs kiezen voor een driedimensionale presentatie van uw tuin. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om voor het beplantingsplan te kiezen dat door onze hoveniers wordt samengesteld en uitgewerkt. Het beplantingsplan is een zeer gedetailleerd plan waarin de bomen, planten en bloemen inclusief hun Latijnse naam staan verwerkt.

Hovenier inschakelen

Indien u zelf niet over de juiste kennis en ervaring beschikt om uw tuin aan te leggen, kunt u onze hulp inschakelen. Wij werken namelijk nauw samen met verschillende hoveniers en verzekeren u dat we een geschikte hovenier bij u in de buurt vinden die graag de hovenierswerkzaamheden van u overneemt. Een hovenier heeft verstand van zaken en weet door zijn jarenlange ervaring in het vak snel en zorgvuldig de juiste werkzaamheden te verrichten. Daarom is het aan te raden het aanleggen van de tuin over te laten aan een erkende hovenier. Heeft u interesse in het laten aanleggen van uw tuin door een hovenier? Dan horen wij dat graag en zullen we op zoek gaan naar een van onze partners bij u in de buurt.

Snelle service

Indien u voor Tuin-Ontwerp-Advies.nl kiest, verzekeren wij u een snelle service: binnen tien werkdagen heeft u een tuinontwerp in uw mailbox dat aan uw wensen voldoet. Uiteraard krijgt u de kans enkele verbeteringen aan te geven, zodat we het tuinontwerp volledig kunnen aanpassen naar uw voorkeur. Wij streven ernaar u binnen vijftien werkdagen een definitief tuinontwerp te sturen. In principe verloopt het contact alleen telefonisch en via het internet. Hierdoor kunnen wij niet alleen een snelle service garanderen, ook de prijs wordt hierop aangepast. Snel, goedkoop en toch kwaliteit: dat is wat u van Tuin-Ontwerp-Advies.nl kunt verwachten. Heeft u interesse in onze diensten, vraag dan een offerte op of neem dan vrijblijvend contact met ons op.