Beplantingsplan

Naast een tuinontwerp op maat kunnen we voor u ook een beplantingsplan maken. Kiest u voor een van onze tuinschetsen, dan bent u vast ook geïnteresseerd in een gedetailleerd plan over de beplanting in uw tuin. In een beplantingsplan wordt opgenomen welke bomen, planten en bloemen in uw tuin passen. Ook staat hierin aangegeven wat de Latijnse namen zijn voor de beplanting, zodat u direct tot aanschaf over kunt gaan. Kortom: het beplantingsplan geeft aan hoe de tuin er aangekleed uit komt te zien. Welke planten gaan goed met elkaar en hoe straalt u door middel van de juiste beplanting de gewenste sfeer uit? Wij helpen u om uw wensen te vertalen naar een beplantingsplan waarmee u direct uw tuin kunt aankleden.

Persoonlijke wensen

Kiest u voor een beplantingsplan van Tuin-Ontwerp-Advies.nl, dan leveren wij een zeer gedetailleerd plan voor de beplanting in uw tuin. Uiteraard houden wij bij het creëren van het beplantingsplan rekening met uw wensen. Houdt u van kleur? Wilt u graag veel bloemen en planten in uw tuin, maar stelt u het op prijs als het onderhoud beperkt blijft? Gaat uw voorkeur uit naar strak en modern of juist niet? Hier houden wij rekening mee wanneer we aan uw beplantingsplan werken. Om uw wensen te achterhalen vragen we u op voorhand een vragenlijst in te vullen. Aan de hand van de vragenlijst en het tuinontwerp gaan we aan de slag met het beplantingsplan voor uw tuin.

Gedetailleerd beplantingsplan

Welke planten groeien goed in vol zonlicht? En welke bloemen of planten zijn geschikt voor een plek met veel schaduw? Onze hoveniers houden met dergelijke zaken rekening wanneer zij voor u het beplantingsplan uitwerken. Een beplantingsplan stopt niet bij sfeerbeelden. Wij garanderen u dat we het beplantingsplan tot in het kleinste detail uitwerken. Alle plantvakken worden gevuld en er wordt uiteraard rekening gehouden met het plantsoort zodat de bomen, planten en bloemen in uw tuin perfect op elkaar afgestemd worden. Bovendien leveren wij het plan met de Latijnse plantennamen, zodat u gelijk een bestelling kunt plaatsen.

Hoveniersbedrijven

Of u nu een grote tuin heeft of juist niet; dat maakt voor ons niet uit. Wij werken alleen met tuinarchitecten en hoveniers die over de juiste kennis, ervaring en creativiteit beschikken om met alle soorten en maten tuinen te kunnen werken. Geeft u de beplanting van uw tuin graag uit handen? Informeer ook dan bij ons naar de mogelijkheden. Wij werken samen met verschillende bedrijven die de hovenierswerkzaamheden graag van u overnemen. Dit scheelt u niet alleen veel tijd en energie, u bent er ook van verzekerd dat de beplanting op de juiste manier wordt voldaan. Heeft u interesse in het laten maken van een beplantingsplan? Plaats dan nu uw bestelling in onze tuinontwerp webshop of neem vrijblijvend contact met ons op.