Aanleggen tuin

U kunt bij ons terecht voor een tuinontwerp op maat. Wij zetten de droomtuin die u in uw hoofd heeft voor u op papier. Vervolgens kunt u er voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met de tuintekening die wij voor u geproduceerd hebben, maar het is ook mogelijk het werk uit handen te geven. Bent u op zoek naar hulp bij het creëren van uw droomtuin aan de hand van een van onze tuinontwerpen? Ook dan helpen wij u graag verder. Onze jarenlange ervaring in het vak heeft ervoor gezorgd dat we een breed netwerk hebben opgebouwd. De hoveniersbedrijven waar wij mee samenwerken helpen u graag bij het aanleggen van uw tuin.

Unieke tuinen

Ieder tuinontwerp dat wij maken is uniek. Iedere tuin vraagt namelijk om een andere aanpak. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de tuin de juiste sfeer uitstraalt die bij uw woning past. Speciale zithoekjes, een terras, een speelhoek voor de kinderen, een vijver, de juiste beplanting en noem het maar op: bij het aanleggen van de tuin dient u met vele zaken rekening te houden. Daarom helpen wij u bij het aanleggen van uw tuin. Allereerst kunnen we u helpen bij het realiseren van een tuinontwerp. Aan de hand van het tuinontwerp kunt u er vervolgens voor kiezen de tuin zelf aan te leggen, maar wij kunnen ook een van onze samenwerkingspartners inschakelen om de tuin voor u aan te leggen.

Service aanleggen tuin

Het voordeel van Tuin-Ontwerp-Advies.nl is dat wij niet alleen vakkundig te werk gaan, wij verzekeren u ook een snelle service en leveren indien gewenst de juiste producten en mankracht. Omdat wij alleen via het internet en via de telefoon communiceren, kunnen wij snel handelen. Door een vragenlijst in te vullen, geeft u uw wensen aan ons door. Ook vragen we u de exacte afmetingen naar ons te mailen, samen met recente foto’s van de tuin. Doordat u ons dit werk uit handen neemt, kunnen wij gelijk aan het ontwerp beginnen. Keurt u het tuinontwerp goed? Dan beginnen de hoveniers met het aanleggen van de tuin. Uiteraard staan wij te allen tijde garant voor de feilloze uitvoering.

Ultiem buitengevoel

De hoveniersbedrijven waar wij mee samenwerken, werken secuur en snel. Dit betekent dat we binnen korte tijd uw droomtuin van papier over kunnen zetten naar de realiteit. Voordat u het weet kunt u plaatsnemen in die speciale zithoek waar u altijd van gedroomd heeft. Wij helpen u graag bij het ontwerpen en inrichten van uw droomtuin, maar ook bij het aanleggen van uw perfecte tuin zijn we u graag van dienst. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons. In principe communiceren wij alleen telefonisch en via het internet, maar ook wanneer u graag persoonlijk contact heeft met een van onze tuinarchitecten kunt u informeren naar de mogelijkheden. Wij zorgen er graag samen met u voor dat u binnen korte tijd weer het ultieme buitengevoel krijgt in uw eigen tuin. Heeft u interesse in het laten maken van een tuinadvies? Plaats dan nu uw bestelling in onze tuinontwerp webshop of neem vrijblijvend contact met ons op.