3D tuinontwerp

Bij Tuin-Ontwerp-Advies.nl kunt u kiezen uit drie verschillende tuinontwerpen: de eenvoudige schets, een gedetailleerd ontwerp in kleur of het 3D tuinontwerp. Bent u op zoek naar een zo gedetailleerd mogelijk tuinontwerp? Wilt u als het ware digitaal door uw droomtuin wandelen terwijl de tuin nog gerealiseerd moet worden? Dan raden wij een driedimensionaal tuinontwerp aan. Deze tuintekening geeft u een optimaal inzicht in uw tuin, zodat u een levendig beeld krijgt van hoe de tuin er uiteindelijk uit komt te zien. Het 3D tuinontwerp laat niets meer aan de verbeelding over.

Waarom een 3D tuinontwerp?

Het 3D tuinontwerp bestaat uit verschillende prints uit alle hoeken van uw tuin. Deze tekeningen laten niets aan de verbeelding over: u kunt werkelijk een kijkje nemen in uw toekomstige tuin. In tegenstelling tot de schetsen op papier, krijgt u dankzij het driedimensionale tuinontwerp ook inzicht in hoogte, diepte en contouren. Bij het 3D tuinontwerp krijgt u uiteraard ook een plattegrond met tekeningen in kleur, zodat u inzicht krijgt in de maten en afstanden van uw tuin. Weet u nog niet precies hoe uw tuin eruit moet komen te zien? Geen probleem. Wij helpen u graag bij de inrichting van uw tuin. Dankzij onze ervaring kunnen we u tips geven over de mogelijke vormgeving, zodat we gezamenlijk het perfecte 3D tuinontwerp voor u kunnen realiseren.

Hoe gaan we te werk?

Heeft u al bedacht hoe uw droomtuin er uit komt te zien? Wilt u veel beplanting of kiest u liever voor een onderhoudsvriendelijke tuin? Welke sfeer wilt u met uw tuin uitstralen? Dit zijn zaken waar u waarschijnlijk al over nagedacht heeft en die van belang zijn voor het tuinontwerp van uw tuin. Daarom sturen wij u eerst een vragenlijst met vragen over uw tuin. Ook vragen we u foto's te maken van de tuin en de afmetingen naar ons te sturen. Gelukt? Dan gaan wij direct voor u aan de slag. Binnen tien werkdagen ontvangt u uw eerste 3D tuinontwerp inclusief materiaalkeuze. Vervolgens kunt u nog twee keer aanpassingen doorgeven, zodat het 3D tuinontwerp helemaal naar uw wens is. Wij streven ernaar het driedimensionale tuinontwerp van uw dromen binnen 15 werkdagen te leveren.

Kunnen wij de tuin ook aanleggen?

Aan de hand van het driedimensionale tuinadvies kunt u starten met de daadwerkelijke inrichting van de tuin. U kunt er echter ook voor kiezen dit werk aan professionals over te laten. Tuin-Ontwerp-Advies.nl werkt nauw samen met diverse hoveniersbedrijven door het hele land die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van tuinen aan de hand van een driedimensionaal tuinontwerp. Dit betekent dat u het werk met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Wij staan garant voor de feilloze uitvoering. Kortom: wij ontzorgen u volledig en u heeft er geen omkijken meer naar. Binnen korte tijd realiseren we uw droomtuin. Heeft u interesse in het laten maken van een 3D tuinontwerp? Plaats dan nu uw bestelling in onze tuinontwerp webshop of neem vrijblijvend contact met ons op.